A TITKOK LIGETE I.​​

Hoppá! Titoknap az Orczy Kalandparkban

Gorró, a háromszemű óriás kiszabadult sivatagi börtönéből és rettegésben tartja Gardézia népeit! A Titkok Ligete azonban, amely visszazárhatná cellájába, elvesztette erejét – a druidáknak így bátor kalandorokra van szüksége, amelyek visszaállítják a bűbájt, s ha ez sikerül a druidák által megidézett népek Kulcsait megszerezve újra elfoghatják a gonosz óriást.

Köszönjük, hogy rengetegen segítettetek a Titkok Ligetének druidáin 2013. április 13-án, az első Hoppá! Titoknapon! Sikeresen megtaláltátok minden druida panaszára a megfelelő gyógymódot és visszahoztátok a lelkesedésüket, hogy mágikus energiákkal töltsék fel a Titkok Ligetét. Principiusz, a druidák vezetője külön is kifejezte háláját egy mágikus karkötő formájában, amit innentől mindig tartsatok magatoknál, ha visszatértek a Titkok Ligetébe!

A kaland felgöngyölítése mellett különböző színű csapatok versengtek egymással, hogy minél több energiaszálat függesszenek fel Principiusz fájára. Szoros volt a verseny, de a végén egyértelmű sorrend alakult ki, a következőképpen:

1. helyezett: Narancssárga csapat (24 energiaszál)

2. helyezett: Sárga csapat (22 energiaszál)

3. helyezett: Kék csapat (20 energiaszál)

4. helyezett: Zöld csapat (18 energiaszál)

5. helyezett: Piros csapat (13 energiaszál)

De ne gondoljátok, hogy ezzel vége – a Gorró továbbra is szabadon kóborol! Mint a druidáktól megtudtuk, meg kell idézni az őt eredetileg bezáró öt nép képviselőit, hogy segítsenek a megtalálásában. Ehhez pedig a Titkok Ligetének energiájára van szükség, amit Nektek hála, a druidák ismét képesek erősíteni. Nagyjából egy hónap múlva a Liget készen áll majd arra, hogy megidézzük az első népet – és nagyon szeretnénk, ha ott lennétek velünk, mert a valódi izgalmak csak akkor indulnak…

Gyere el, fedezd fel, éld át – és találd meg magadban a Hőst!