Kalandtábor 2013

Győzelem Amumu és a Kétarcúak seregei felett!

A hős újföldi kalandorok Gardéziába hajózva sikerrel vették fel a küzdelmet Amumu és testőrsége, a Kétarcúak Klánja ellen! Agyafúrt feladványok megfejtésével és szövevényes történetek kibogozásával közösen elértünk a Sziklaszentélybe, ahol az utolsó pillanatban állítottuk meg Amumu, a múmia feltámasztását. Királyunkat, Elderont egy sziklához kötözve, legyengült állapotban leltük meg, de a Bosszú Kardját és Odin pajzsát használva kiszabadítottuk láncaiból.

Elderon beszédet intézett hozzánk, amiből azonban különös részlet derült ki: Amumut csak irányították… az összeesküvők igazi vezére minden bizonnyal a király ikertestvére, Randon, aki elraboltatta Elderont, hogy trónjának elfoglalásával megtörhesse az évszázados Egyensúlyt. A küzdelemnek tehát úgy látszik, még koránt sincs vége…

************

Nagyon köszönjük minden kalandornak azt a hihetetlen lelkesedést, amivel részt vettetek a küldetés teljesítésében. Hordjátok büszkén gardéz szütyőtöket, amit az avatás estéjén kaptatok, és emlékezzetek mindenre, amit itt tanultatok! Ne csak a varázslatokra, mágikus szövegekre és különös lényekre, akikkel találkoztatok – de azokra a fontos emberi erényekre is, amik nélkül nem sikerülhetett volna Amumu legyőzése és Elderon kiszabadítása. Büszkék vagyunk mindhárom maru tagjaira: a mahirikre, akik harcosokká váltak; a tellonokra, akik igazi felderítővé lettek; és a rufinokra, akik őrzik az ősi tudást és bölcsességükkel segítik társaikat.

Ugyan most megismertétek Gardézia egy szeletét, de ez elhanyagolható a még felfedezetlen területek méretéhez képest. A Hoppá! csapatával próbáljuk biztosítani számotokra a lehetőséget, hogy a még ismeretlen területekre is eljuthassatok! Ha szívesen tartanátok velünk, figyeljétek továbbra is jelzéseinket és mágikus oldalainkat!

Addig is, böngésszetek Galériánkban, vagy nézzétek meg Facebook-oldalunkat, hogy feleleveníthessük közösen átélt élményeinket.

Várunk Titeket minden kalandunkon! Addig is az Ősök vezessenek Benneteket minden napotok során!

POKKA!

kalandunk képei