Kalandtábor 2014

A Hősök nemzetségei helyreállították Gardézia békéjét!

Elderon, a Fény királya okkal hívatta magához ezévben leghősiesebb kalandorait: Gardézia békéje megbomlóban, Randon, az Árnyék ura egyeduralomra törekszik. Uralkodónk önfeláldozása ellenfelünket sebezhetővé tette és megajándékozott bennünket az Egyensúly Kódexével, mely a Fény Ösvényét mutatva segít megtalálni Gardézia jogos és nemes uralkodóit.

A Kódex a múlt eseményeinek helyes megválaszolásával irányított bennünket célunk felé: segítettünk a leigázott Shambalák felemelkedésében, megóvtuk az elf hercegnő nyakékét és megtaláltuk egykori segítőnk, Vektor gyilkosát.

Az út végén Randont sikeresen legyőzve megkoronázhattuk Thort és Tolleent, akik innentől békében és egyensúlyban kormányozhatják Gardézia két felét.

************

Nagyon köszönjük mind a négy ház kalandorainak, hogy erőt és energiát nem sajnálva dolgoztak azon, hogy megtalálhassuk új királyainkat. Nagy öröm volt látni, hogy a Fény Ösvényéről nem tértek le, nem ingtak meg, látva a könnyebb utat, hanem az összetartást és becsületüket szem előtt tartva segítettek Gardézia népeinek.

Hiszen bármekkora öröm tudni, hogy Gardézia ismét jó kezekben van, mégis fontosabb, hogy az Alaginok, a Molokok, a Roninok és a Wolgardok is látták: a cél nem szentesítheti az eszközöket, vannak megkerülhetetlen erények, melyek aztán nem csak Gardéziában, de talán máshol is épülésükre, hasznukra válhatnak.

S bár idei kalandunk ezúttal lezárult, a Fény és Árnyék oldala bővelkedik felfedezetlen világokban és átélésre váró kalandokban – reméljük, jövőre is találkozunk, hogy az újabb kihívásokkal közösen nézhessünk szembe!

Addig is, böngésszetek Galériánkban, vagy nézzétek meg Facebook-oldalunkat, hogy feleleveníthessük közösen átélt élményeinket.

POKKA!

kalandunk képei