Kalandtábor 2015

A Tűz Khóragömbje a miénk, de a küzdelem nem áll meg!

A Fény és Árnyék egyensúlya visszaállításának évfordulójára Gardézia két királya, Thor és Tolleen hatalmas ünnepségre készült az Őrzők és a hősies fegyverhordozóik és újoncaik társaságában. Az ünnepre azonban árny borult: a királyok személyes jósnőinek látomása támadt, s egy letűnt nép visszatéréséről és a világ pusztulásáról jövendültek. Királyaink: az ősi khórák népéről van szó, akik mohóságukkal egykor kettészakították Gardéziát, s önmagukat is.

A khórák a mondák szerint öt khóragömbben tárolták energiájukat, melyeket felhasználva újra testet ölthetnek – ezek megtalálására a fegyverhordozókat a nagytudású Végtelenség Rendjének mestereire bízták királyaik.

A hajsza megindult, s bár az Idő Khóragömbjét nem sikerült megszerezni, ezzel elodázni a khórák visszatérését, sok-sok kaland, kihívás és próbatételt követve, s a Rend Dionikonjának helyes útját járva a tanoncok tiszta céljaikkal és becsületükkel kiérdemelték, hogy a Tűz Khóragömbjét őrző Lüarkhón átadja nekik a gömböt. A tanoncokat így a Rend heroldjaivá avathattuk, s megkezdhettünk felkészülésünket arra az esetre, ha újabb Khóragömb bukkanna fel valahol Gardéziában…

************

Köszönjük, hogy idén is segítettetek királyainknak, s megtettetek minden tőletek telhetőt Gardézia békéjének megőrzésében! Bár a khórákkal leszámolni még nem sikerült, az összetartás, tisztesség és helyes értékítélet, mellyel kiérdemeltétek a Tűz Gömbjét, példaértékű Gardézia összes lakója számára. A kaland jövőre folytatódik, reméljük, több és több bátor Heroldot és tanoncot köszönthet a Végtelenség Rendje – ahogy világunk minden tagja, aki békére vágyik.

Addig is, böngésszetek Galériánkban, vagy nézzétek meg Facebook-oldalunkat, hogy feleleveníthessük közösen átélt élményeinket.

POKKA!

kalandunk képei