Kalandtábor 2016

A khórák új hazát találtak, a Végtelenség Rendje győzedelmeskedett!

A Tűz Khóragömbjének megszerzése óta egyre több baljós hír kapott szárnyra Gardéziában. Beszámoltak a nágák ünnepének megzavarásáról, s titokzatos csuklyások megjelenéséről, akik elrabolták a Víz Khóragömbjét. Az elhivatott akhoriták egyre nagyobb sereget toboroztak a két világ népeiből, s kiderült: már a Föld Khóragömbje is birtokukba került.

A Végtelenség Rendjének aggodalma nem volt hát alaptalan: minden követ meg kellett mozgatni, hogy az utolsó gömb megszerzésével megakadályozhassák a khórák visszatérését és Gardézia pusztulását. Képzett Heroldjaik s friss tanoncaik jelentették az utolsó vonalat az akhoriták tervének meghiúsításában.

A kaland azonban rosszul indult: az akhoriták ellopták a Szél Khóragömbjét is, s vezetőjük, a titokzatos F’al Shev irányítása alá vonta a Rend mestereinek nagy részét is. A hős kalandorok azonban magukat nem kímélve szabadították fel vezetőiket, találták meg a Szétrobbant Hegyet, s győzték le az útjukba F’al Shev által állított szellemeket, seregeket és próbatételeket. A khórák megidézése mégis megtörtént.

Azonban a gömbök Tisztaszívű őrzőin keresztül szólva, s egyikük testébe költözve elmondhatták: nem kívánták sosem világuk pusztulását, csak azon dolgoznak ezután is, hogy segítsék Gardézia népeinek boldogulását – F’al Shevet pedig kiűzték erről a síkról egyszer, s mindenkorra. A Végtelenség Rendje köszönetképpen tanoncait Heroldokká, Heroldjait Prefektusokká léptette, s immár az ő erejükben bízva vonult ismét a háttérbe, hogy ha Gardéziát újra fenyegetés éri, ők ott legyenek…

************

Ezúton is szeretnénk megköszönni azt a lelkesedést és kitartást, amellyel a khórák egy éves történetét figyelemmel kísértétek! Nagy öröm volt számunkra, hogy sok ismerős arc és még több friss, kalandra éhes hős döntött úgy, hogy újra a Végtelenség Rendjének szolgálatába áll! Az alázat, mellyel a próbatételek, s a hit, mellyel a várt győzelem iránt viseltettetek ismét biztosított bennünket arról, hogy Gardézia sokáig jó kezekben marad még. Alig várjuk, hogy közösen felfedezhessük, mit tartogat a jövő…

Addig is, böngésszetek Galériánkban, vagy nézzétek meg Facebook-oldalunkat, hogy feleleveníthessük közösen átélt élményeinket.

POKKA!