Kalandtábor 2017

Egy félresikerült expedíció és a NAKIR helyreállítása!​

A khóragömbök egy évvel ezelőtti pusztítása során otthon nélkül maradt álmárok öt törzse kalandoraink segítségét kérte, hogy egy különleges felfedező, Zetroc nyomát követve új hazát találjanak népeiknek.

A helyszínre érkezve azonban az érkezők meglepődve tapasztalják, hogy nem a várt paradicsomot találják, hanem egy különleges kapuk által közrezárt börtönbe kerültek. A börtön egyes cellakapuinak megnyitásával a kalandorok új társakat találtak, fejtörőket oldottak meg és fokozatosan felismerték: amit börtönnek hittek, valójában az egykor a boxjawák által épített kapurendszer, a Nakir.

A Nakir mesterséges intelligenciáját, a Neptunt azonban valamilyen módon megfertőzte egy sötét erő, mely irányítása alá vonta. Ezt követően céljuk egyértelművé várt: a gonosz Entrópiát legyőzendő a kalandorok újabb és újabb próbákat álltak ki, míg végül sikerült kiűzniük a Nakirból.
Hálából a Neptun nem csak biztosította a kapurendszerén keresztüli szabad mozgást Gardézián keresztül, de az álmárok törzsei is új otthonra lelhettek.

Akár az álmárok, mi is hálásak vagyunk hősies kalandorainknak, hogy újra bebizonyították: bármikor készek segíteni a bajba jutottakon, az elesetteken – legyen szó akár furcsa felfedezőről, akár mesterséges intelligenciáról, akár kalózokról és cápaemberekről.
Reméljük, kalandunk tetszett ezúttal is – az emlékek felfrissítése érdekében pedig bátran böngésszétek képgalériánkat, Facebook-oldalunkat vagy nézzétek meg a kaland során készült videónkat!

Pokka!