Miért számít a segítséged?

Nagylelkű támogatóinknak köszönhetően immár öt éve van lehetőségünk olyan, anyagilag hátrányos helyzetű gyerekek táboroztatására, akik így egy hétre feltétel nélkül gyerekek lehetnek.

Táborainkat a kezdetektől fogva non-profit módon szervezzük. Táborvezetőink pusztán lelkesedésből, önkéntesként dolgoznak, többek között így tudjuk biztosítani, hogy bevételeinket teljes mértékben a gyerekek élményeire fordíthassuk. Azonban sok szülő még ilyen kedvezményes árak mellett sem engedheti meg a kicsik számára a táborozást.

Szerencsére az utóbbi években kidolgoztunk egy olyan rendszert, amelynek segítségével ezek a gyerekek is velünk tarthatnak.

Olyan szülők segítségét kérjük, akik anyagi lehetőségeikhez mérten szívesen támogatnának minket. Ezeket a támogatásokat aztán teljes mértékben olyan visszajáró és új táborozóink költségeire fordítjuk, akiket partneralapítványaink javasolnak, vagy akiket szüleik megváltozott anyagi körülményeik miatt nem tudnak beiratni táborunkba.

Amennyiben szeretnél támogatni minket, ezt megteheted átutalással egyesületünk bankszámlájára, vagy a tavaly indított GoFundMe kampányunkba beszállva. Támogatóinknak minden évben külön emailben küldött képes összefoglalóban köszönjük meg a tábor után a segítséget. A részleteket lent találod!

Támogatási lehetőségek

"Láng" csomag

Fizesd be gyermeked és segísd táborunk működését, hogy minél többen ismerhessék meg Gardézia világát.

"Tünde" csomag - saját+1gyermek

Fizesd be gyermeked és segíts egy másikon. Táborunk minden évben próbál olyan gyermekeket is elvinni Gardéziába, akik önmaguktól sajnos ezt nem tehetnék meg. Rajtuk tudsz segíteni. Legyél az ő Mikulásuk!

"Triton" csomag - Saját+tetszőleges összeg

Fizesd be gyermeked és, ha szeretnéd támogatni táborunkkat, érdemesnek tartod célunkat, bármekkora segítség is sokat tesz.

"Jótevő" csomag - Csak támogatás

Ha tetszik a tábor célja és szeretnéd támogatni a működését, hogy a jövőben is lehessenek táborok, vagy, hogy olyanok is kipróbálhassák magukat Gardéziában akiknek ez segítség nélkül nem adódhat meg.

Gyermekem is táborozik:

Akkor a legegyszerűbb támogatási lehetőség az, ha a gyermeke táborozásának befizetése során egy összegben a választott támogatás összegét is elutalja.

Átutaláshoz szükséges név: Hoppá Táborszervező Egyesület
Számlaszám: 16200223-10081152 (Magnet BANK)
Közlemény: adomán

csak támogatni szeretnén a tábort:

Ebben az esetben két opciód van. Támogatásod vagy átutalással vagy a GoFundMe kampányunk oldalán teheted meg.

Ha átutalással szeretnél minket támogatni, kérjük a közleményben jelezd, hogy adományról van szó!

Átutaláshoz szükséges név: Hoppá Táborszervező Egyesület
Számlaszám: 16200223-10081152 (Magnet BANK)
Közlemény: adomány

GoFundMe

Kampányunk kifejezetten hátrányos anyagi helyzetű gyerekek megsegítésére indult. Az így befolyó támogatásokat teljes mértékben az ő költségeik megtérítésére használjuk fel. 

Close Menu

Add meg e heti parancssorodat

Kreáld meg Karaktered

Kérjük töltsd ki a mezőket, hogy karakteredet bevehessük a játékba.

VIII. Hoppá! nyári kalandtábor 2019

Kérjük, add meg adataidat, hogy fogadhassuk jelentkezesed.

Gardéz Gazett

Íratkozz fel, hogy mindig megkapd a legfrissebb híreket programjainkról, táborunkról és az ezekhez kapcsolódó kedvezmenyeinkről .

* A feliratkozással elfogadod adatvédelmi nyilatkozatunkat.