Miért számít a segítséged?

Nagylelkű támogatóinknak köszönhetően immár öt éve van lehetőségünk olyan, anyagilag hátrányos helyzetű gyerekek táboroztatására, akik így egy hétre feltétel nélkül gyerekek lehetnek.

Táborainkat a kezdetektől fogva non-profit módon szervezzük. Táborvezetőink pusztán lelkesedésből, önkéntesként dolgoznak, többek között így tudjuk biztosítani, hogy bevételeinket teljes mértékben a gyerekek élményeire fordíthassuk. Azonban sok szülő még ilyen kedvezményes árak mellett sem engedheti meg a kicsik számára a táborozást.

Szerencsére az utóbbi években kidolgoztunk egy olyan rendszert, amelynek segítségével ezek a gyerekek is velünk tarthatnak.

Olyan szülők segítségét kérjük, akik anyagi lehetőségeikhez mérten szívesen támogatnának minket. Ezeket a támogatásokat aztán teljes mértékben olyan visszajáró és új táborozóink költségeire fordítjuk, akiket partneralapítványaink javasolnak, vagy akiket szüleik megváltozott anyagi körülményeik miatt nem tudnak beiratni táborunkba.

Amennyiben szeretnél támogatni minket, ezt megteheted átutalással egyesületünk bankszámlájára. Támogatóinknak minden évben külön emailben küldött képes összefoglalóban köszönjük meg a tábor után a segítséget. A részleteket lent találod!

Támogatási lehetőségek

Gyermekem is táborozik:

a tábor árának +20-100%

Fizesd be gyermeked és segítsd táborunk működését egy gyermek táborozási költségének 20-100%-val (17.000-85.000 Ft), hogy minél többen megismerhessék táborozás csodás élményét és Gardézia világát.

Akkor a legegyszerűbb támogatási lehetőség az, ha gyermeke jelentkezése során a „támogatási lehetőségek” résznél kiválasztja az önnek szimpatikus támogatási opciót.

csak támogatni szeretném a tábort:

"Jótevő" - adomány

Ha tetszik a tábor célja és szeretnéd támogatni a működését, hogy a jövőben is lehessenek táborok, vagy, hogy olyanok is kipróbálhassák magukat Gardéziában akiknek ez segítség nélkül nem adódhat meg.

Ebben az esetben támogatásod átutalással teheted meg.

Ha átutalással szeretnél minket támogatni, kérjük a közleményben jelezd, hogy adományról van szó!

Átutaláshoz szükséges név: Hoppá Táborszervező Egyesület
Számlaszám: 16200223-10081152 (Magnet BANK)
Közlemény: adomány

Köszönjük!